ЛІКВІДАЦІЯ ТОВ. Ліквідація підприємства, Ліквідація ТОВ, ТОВ Київ

Номер оголошення 199025

Опис

ЛІКВІДАЦІЯ ТОВ «під ключ» Київ і Україна. Вартість послуги: ЛІКВІДАЦІЯ ТОВ від 3000 грн.

Ліквідація підприємства Київ, ЗАКОННІ варіанти закриття фірми в Україні: Альтернативна ліквідація ТОВ, Офіційна ліквідація ТОВ, Банкрутство ТОВ

ШВИДКО. НАДІЙНО і ЗАКОННО.

Ви хочете швидко, правильно і законно ліквідувати ТОВ? Самостійно провести процедуру ліквідації, уникнувши помилок, складно. Цю трудомістку роботу краще довірити юристам Агентства astax. Ліквідація ТОВ (ліквідація ТОВ) в Україні з нашою допомогою – це гарантія успіху при мінімумі витрат.

ликвидация ОООЛіквідовано понад 200 підприємств

Закриття ТОВ без податкових перевірок – це гарантія захисту від необгрунтованих фінансових втрат і нерозв'язних проблем. Перед початком процесу ліквідації ТОВ наші фахівці проведуть аудит бухгалтерського і податкового обліку підприємства і запропонують Вам найбільш адекватний спосіб ліквідації. Ми допоможемо вам ліквідувати ТОВ без негативних наслідків у майбутньому.

Юридичний та бухгалтерський супровід процедури ліквідації позбавить вас від необхідності вникати у всі тонкощі законодавства. Проходження всього процесу закриття ТОВ «під ключ» ми беремо на себе.

Відповідальність колишнього керівництва

Важливо пам'ятати, що керівник компанії несе відповідальність за всі дії, вчинені організацією в період його управління, аж до моменту закриття фірми (перепродажу). Потім з нього знімаються зобов'язання, пов'язані зі складанням звітності. Однак відповідальність за виникнення заборгованостей перед контролюючими органами, що з'явилися за час його керування в разі реалізації альтернативних способів ліквідації компанії, зберігається.

Якщо у Вас залишилися питання, пов'язані з послугами з ліквідації ТОВ (ціни, терміни, порядок надання і т. д.), ми із задоволенням надамо Вам додаткову інформацію. Щоб звернутися до нас, зателефонуйте по телефону (050) 966 43 03 або заповніть відповідну форму на сайті, вказавши свій номер. Наші працівники оперативно зв'яжуться з Вами і детально проконсультують з будь-яких питань, що стосуються вартості послуг з ліквідації ТОВ і наявних варіантів.

СПОСОБИ ЛІКВІДАЦІЇ ФІРМ

Ліквідація ТОВ

за рішенням власників

ціна договірна

Ліквідація підприємства за 24 години

- експрес ліквідація

ціна від 3000 грн. до 8000 грн.

- max express
20000 грн.

Рекомендуємо у випадках:
» яких велася робота протягом останніх 3 років
» чи є наймані працівники
Рекомендуємо у випадках:
» не здавалася звітність
» наявність кредиторської заборгованості
» є несплачені штрафні санкції
Включає процедури:
» підготовка і подача заяви про припинення
» проведення аудиту та отримання висновку
» проходження перевірок в державних органах із зняттям з обліку
» внесення запису про припинення до Держ.реєстр
» знищення печатки (при наявності)
» отримання витягу про припинення підприємця
Включає процедури:
»перереєстрація на нового засновника
» зміна директора підприємства
» проведення процедури часткового закриття
»покупець фізична особа/юридична особа резидент

Наші співробітники мають достатній досвід роботи в податковій службі різних рівнів і практичний досвід проходження перевірок контролюючими органами

Ліквідація ТОВ (Товариство з обмеженою відповідальністю — засноване одним або кількома юридичними та/або фізичними особами господарське товариство, статутний капітал якого розділений на частки; учасники товариства не відповідають за його зобов'язаннями і несуть ризик збитків, пов'язаних з роботою товариства, в межах вартості належних їм часток або акцій в статутному капіталі товариства.

Ліквідація підприємства (Підприємство — самостійний, організаційно відособлений господарюючий суб'єкт з правами юридичної особи, який виготовляє та збуває товари, виконує роботи, надає послуги).

Ліквідація ТОВ (Товариство з обмеженою відповідальністю (скорочено «ТОВ» або «ТзОВ») — організація, суб'єкт господарювання, статутний капітал якої поділений на частки, розмір яких встановлюється статутом товариства. Товариство з обмеженою відповідальністю є різновидом господарських товариств).

http://www.astax.com.ua/business-liquidation

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)