Номер оголошення 205231

Опис

Інтернет-магазин PLATUAL представляє Вашій увазі великий асортимент жіночого, чоловічого та дитячого одягу. У нас Ви зможете придбати моделі від кращих брендів України, Туреччини та Китаю. Ми є прямим постачальником, тому купувати у нас завжди вигідно. Ми працюємо по опту, але Ви можете замовити і від 1од товару за роздрібною ціною. Асортимент товару постійно оновлюється, кожен день ми тішимо наших покупців новинками, акціями та спеціальними пропозиціями. З нами дуже зручно працювати з дропшиппингу, ми відправляємо товар безпосередньо на Вашого клієнта, що дозволяє Вам без вкладень і витрат почати власний бізнес. Ми працюємо по всій Україні, Росії та країнах СНД. Якщо Вам потрібен якісний товар, надійний поставщик одягу і привітні менеджери, які нададуть відповіді на будь-які Ваші питання, то Інтернет-магазин PLATUAL – це саме те, що Вам потрібно. Будемо раді бачити Вас на нашому сайтеwww.platual.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)