Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко
Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко
Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко
Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко
Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко
Односпальні ліжка, двоярусні. Металева ліжко

Номер оголошення 190337

Опис

Купити ліжка металеві від виробника. Опт, дрібний опт,від однієї одиниці. Продукція в основному для бюджетних організацій і напрямків. Ціна ліжка різна (в залежності від моделі і габаритів).

Пропонуємо продукцію у виконанні: повністю металева ліжко, або комбінована - з ЛДСП спинкою. Сходи для неї двох видів – між ярусна і до самої підлоги. Дуги захисні купуються за бажанням покупця.

В наявності є двох'ярусне ліжко на 2, 4 людини. Якщо треба заощадити площу в приміщенні, є варіант комбі залізному ліжку у виконанні 2 в 1. Вона легко розбирається в 2 односпальні і збираються просто в 2-хярусную.Весь товар пофарбований полімерною фарбою. Складання/розбирання відбувається легко і швидко. Кріпильні болти в комплекті.

Купити металеву ліжко в Одесі не складно, головне визначитися яка модель і розмір. Габарити спального місця – стандартні: 190-80см /190-70 див. Моделі різні, тому фото металевих ліжок можна побачити в розділі фотогалерея на сайті metall-beds.weebly.com.Для уточнення інформації можна дзвонити на мобільні номери або напишіть своє замовлення на електро. пошту.

0955237709, 0969722707

Юрій

Сайт. https://sites.google.com/site/metallbeds/

http://metall-beds.weebly.com/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)