Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні
Металева ліжко. Ліжка двоярусні

Номер оголошення 197996

Опис

Купити ліжка металлическиев даний час можна в різних варіантах. Покупець сам вибирає кількість, тип і розміри моделі. Реалізується продукція – оптом, дрібним оптом і вроздріб від 1 штуки. Комплектація сходами і дугами проводиться при необхідності.

Двоярусні ліжка мають сходи двох видів – між ярусна до підлоги. Щоб уникнути пошкоджень на підлозі в приміщеннях, передбачені капронові підп'ятники на кожну спинку. Кріпильні болти йдуть в комплекті. Зібрати / розібрати будь-яку модель можна швидко і легко.

Щоб предметно розуміти, яка продукція виробляється, краще переглянути

фото металевих ліжок, які розміщені на сайті, зазначеному нижче. Якщо необхідний індивідуальний замовлення або комбінована модель з дерев'яними спинками, колір дерева краще уточнювати заздалегідь. Гамма кольорів ламінованого ДСП різна.

Для зручності і компактності продукція упаковується в розібраному вигляді. Кріпильні болти йдуть в комплекті. Пропонуються моделі з білим, полімерним покриттям (застосування порошкової фарби). Ціна ліжка різна і залежить від обраної моделі. Спальне місце передбачено зі стандартною довжиною 190см і шириною 80см. Габарити каркаса 1900*800. Бюджетний варіант передбачає розміри 1900*700мм.

Якщо потрібно купити металеву ліжко в Одесі, Харкові, Київ напишіть нам або зателефонуйте. Доставка здійснюється по всій Україні будь-яким автотранспортом. Для більш уточненою інформацією можна залишити свої координати і Вам передзвонять.

0955237709, 0969722707

Юрій

Сайт. http://metall-beds.weebly.com/

http://sites.google.com/site/metallbeds/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)