Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням
Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням
Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням
Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням
Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням
Майданчик поверхова ПЕ 2000 з радіоуправлінням

Номер оголошення 179828

Опис

Пропонуємо професійну вантажопідйомну техніку.

Майданчик поверхова ПЕ 2000 (https://youtu.be/C6_PHfopYUE) призначена для подачі вантажів вагою до 2т на поверхи споруджуваних висотних будівель і споруд при спільній роботі з підйомником будівельним ПС 2000 (https://youtu.be/briYUbLE3dA) або баштовим краном. ПЕ 2000 дозволяє значно збільшити ефективність роботи підйомника будівельного ПС 2000. При роботі з майданчиком поверхової підйомник ПС 2000 встановлюється на найвищий поверх будівлі, що будується. Підйомник піднімає і встановлює майданчик поверхову ПЕ 2000 на потрібний поверх. За допомогою підйомника і майданчики поверхової відбувається підйом і подача вантажу на потрібний поверх. Управління підйомником і майданчиком здійснюється з одного радіопульта оператором знаходяться поруч з майданчиком. Після завантаження поверху вантажем майданчик переустановлюється підйомником на інший поверх без участі баштового крана. Відбувається підйом і подача вантажу на наступний поверх.

Якщо вам потрібна продуктивна, якісна та безпечна техніка, звертайтеся в компанію ТОВ «ЕКС-ПРОМТ-Н». Ви будете здивовані економічною ефективністю застосування наших продуктів.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)