Рукавички захисні. Спецодяг
Рукавички захисні. Спецодяг
Рукавички захисні. Спецодяг
Рукавички захисні. Спецодяг
Рукавички захисні. Спецодяг
Рукавички захисні. Спецодяг

Номер оголошення 206018

Опис

пропонуємо широкий асортимент рукавичок (трикотажні, спилкові, брезентові, з покриттям, комбинированне, хімстійки, медичні)
1-Рукавичка «Корона»-11,20 грн, пов'язана з високоякісної пряжі. Склад: 60% БАВОВНА, 40% Поліестер. Край манжети оброблений на оверлоці, що не допускає розпускання краю манжети на відміну від обробки x-ниткою. Під краєм манжети закріплена гумка для кращого прилягання до руки. Полімерне покриття ПВХ забезпечує додатковий захист для рук і збільшує зносостійкість рукавички.
Можливо нанесення логотипу ПВХ-покриттям на долоню кожної рукавички за індивідуальним замовленням.

2-Рукавички посилені подвійної щільності-9,75 грн з точковим ПВХ-покриттям синього кольору. Край манжети оверлочен, що недопускает розпускання краю манжети, не має швів.Під краєм манжети закріплена гумка для кращого прилягання до руки. Колір у наявності-чорний і білий.Підходять для будівельних робіт, сільгоспробіт, для СТО. 70% бавовна, 30% поліестер. 7й клас. Щільність 360 ТИХ г/км. Вага пари 90гр. Розмір 10.

3-Рукавичка трикотажна з ПВХ крапкою «Оптимальна»-4,70 грн. 70% бавовна, 30% поліестер. 10й клас. Щільність 160 ТИХ г/км. Вага пари 45 грам. Розмір 10й. Край манжети оверлочен, що недопускает розпускання краю манжети, не має швів. Під краєм манжети закріплена гумка для кращого прилягання до руки.
0673239777 Ганна

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)