Виготовлення та монтаж силосів по Україні
Виготовлення та монтаж силосів по Україні
Виготовлення та монтаж силосів по Україні
Виготовлення та монтаж силосів по Україні

Номер оголошення 27890

Опис

ТОВ «УкрГидроМонтаж» виробляє сталеві силоси для цементу, силоси для зерна, силоси для борошна, силоси для піску, а також комбікормів, будівельних сумішей, різних добрив та інших сипких речовин і матеріалів. Поряд з різними ємностями, резервуарами і баками, сталеві силоси є нестандартними металоконструкціями, а часто і негабаритними ємностями, що вимагає спеціальних умов транспортування силосів до місця безпосередньої експлуатації. Попит на сталеві силоси дуже великий, що обумовлено великою кількістю зростають і розширюються підприємств, діяльність яких пов'язана з виробництвом або зберіганням сипучих матеріалів і речовин. Вироблені силоси забезпечені необхідними пристосуваннями і пристроями (трубна обв'язка), для зручності їх використання в промисловості пов'язані із зберіганням сипучих речовин та їх навантаженням. Силоси виготовляються нашим підприємством володіють високою якістю і довговічністю. За час нашої роботи силоси нашого виробництва встановлені на ряді підприємств України.
Найчастіше силос виготовляють у вигляді вертикальної циліндричної ємності має конічне дно з отвором для вивантаження вмісту. Зовні силос обладнаний несучими елементами (сталевий каркас і підстава), обладнанням для його обслуговування (сходи, перила, поручні тощо), а також спеціальними пристосуваннями для завантаження і розвантаження (засувки, тощо). Але силоси не обмежуються лише циліндричною формою, наприклад для асфальтового виробництво і зберігання добрив часто використовують сталеві силоси прямокутної форми. Прямокутна форма силосу обумовлена тим, що завантаження речовин і матеріалів відбувається зверху екскаватором або бульдозером, і в зв'язку з цим прямокутний силос дозволяє отримати більший розмір завантажувального вікна і не потребує виготовлення спеціальної лійки для збільшення площі завантажувального вікна.
Ми виробляємо силоси як для внутрішнього розміщення в цехах, так і для зовнішнього розміщення під відкритим небом.
ТОВ «УкрГидроМонтаж» виробляє силоси для різного призначення:
Силоси для цементу;
Силоси для зерна;
Силоси для піску;
Силоси для борошна;
Силос для добрив.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ugm-ukr
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)