Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води
Резервуари (ємності) для води

Номер оголошення 17459

Опис

Резервуари (ємності) для води, виготовлення, монтаж Запоріжжя, Полтава, Київ, Кіровоград


Ємності, резервуари горизонтальні,вертикальні, сталеві (РГС),(РВР) до 1000м3.


ємності і резервуари, пожежні ємності, пожежний резервуар, баки, резервуари, ємності, виробництво ємностей і резервуарів, виготовлення ємностей і резервуарів, ємності, бочки, резервуари, цистерни, резервуари, резервуари для води, резервуари сталеві, вертикальні резервуари, горизонтальні резервуари, Резервуари Ціна, Виготовлення резервуарів Дніпропетровськ, підземні резервуари, купити резервуар, монтаж резервуарів, резервуари 50, Резервуари РВС,РГС, виробництво резервуарів Харків, резервуар чистої води, резервуар 100

Поставка Резервуарів (ємностей) здійснюється у всі регіони України: Вінниця, Волинь, Дніпропетровськ, Павлоград, Кривий ріг, Донецьк, Житомир, Закарпаття, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луганськ, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Крим.

Ємності, резервуари горизонтальні сталеві (РГС)

Циліндричний Резервуар сталевий горизонтальний РГС застосовується для зберігання нафти та інших рідин. Також можливе використання горизонтальних сталевих циліндричних резервуарів як пожежний резервуар, резервуар технічної води або резервуар для питної води за умови нанесення на внутрішні поверхні резервуарів антикорозійного захисту або виготовлення його з нержавіючих сталей.. В залежності від варіантів використання резервуари металеві горизонтальні виробляються в 2-х варіантах:

- резервуар горизонтальний сталевий надземний РГС н;

- резервуар горизонтальний сталевий підземний РГС п;

Резервуари РГС виготовляються згідно з типовими проектами ТП 704-1-163-168.83, а також за кресленнями Замовника. Всі технічні рішення, прийняті при проектуванні резервуарів РГС, відповідають вимогам екологічних, санітарно-гігієнічних, протипожежних та інших норм, діючих на території України. При необхідності може виконуватися теплоізоляція резервуарів, антикорозійне покриття. Резервуари РГС виготовляються з конічними і плоскими днищами, а також обладнуються горловинами з люками. Для підвищення жорсткості стінки горизонтального резервуара РГС її зміцнюють опорними і проміжними кільцями жорсткості. Днище горизонтального резервуара РГС конструюють плоским або конічним. Плоске днище може бути безреберным і ребристим. Для забезпечення жорсткості при транспортуванні і монтажі, сприйняття вакууму і вітрового навантаження стінку резервуара горизонтального РГС підсилюють кільцями жорсткості. Рекомендована товщина стінки розглянутого горизонтального резервуара РГС не менше 4.

ГАРАНТУЄМО ЯКІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ НА ДОВГІ РОКИ.

Ви можете замовити резервуар з цілодобовим номером
тел. 098 344 84 04

Готові до взаємовигідної співпраці:

Сподіваємося побачити Вас своїх партнерів.
Більш докладно www.ugm-ukr.com


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ugm-ukr
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)