1. Головна
    1. Послуги
    2. Інше
      1. Артезіанський занурювальний глибинний свердловинні відцентрові насоси
Артезіанський занурювальний глибинний свердловинні відцентрові насоси

Номер оголошення 17464

Опис

Артезіанський занурювальний глибинний свердловинні відцентрові насос, багатоступінчастий, секційний, вертикальний, з закритим лопатевим колесом одностороннього входу. Глибинний насос ЕЦВ призначені для підйому води загальною мінералізацією не більше 1500мг/л, водневим показником рН 6,5...9,5, з температурою до 25 °С, з масовою часткою твердих механічних домішок не більше 0,01%, вмістом хлоридів не більше 350 мг/л, сульфатів не більше 500 мг/л, сірководню не більше 1,5 мг/л. Матеріал проточної частини погружногонасоса ЕЦВ - чавун, поліфосфонітрилхлорид (норіл), нержавіюча сталь, бронза

.Насос занурювальний ЕЦВ - одно - або багатоступінчастий з вертикальним розташуванням вала, працює з підпором (відстань від поверхні води до напірного патрубка насоса - забезпечує змочування верхнього підшипника при запуску і бескавитационную роботу насоса). Величина підпору - 1 метр. Ступені глибинного насоса ЕЦВ - радіального і полуосевого типів.
Погружной свердловинний насос ЕЦВ опускається в свердловину на колоні водопідйомних труб і підвішується на гирлі свердловини.Перекачувана рідина надходить у насос ЕЦВ через фільтруючу сітку корпусу на робоче колесо.Підшипники насоса та електродвигуна змащуються і охолоджуються водою. Робоче положення агрегату - вертикальне. Занурювальний насос ніколи не повинен працювати "всуху" - навіть короткочасне включення артеианского насоса в роботі без води призводить до пошкодження підшипників і обмотки двигуна.
Занурювальні артезіанські насос марки ЕЦВ оснощается зворотним клапаном (тарілчастого або кулькового типу), який, утримуючи в трубопроводі стовп води під час відключення насоса, що значно полегшує повторний запуск насосного агрегату і захищає глибинний насос від зворотного обертання коліс насоса, а отже і двигуна, у разі зворотного руху накочений в трубопровід води.
Умовне позначення артезіанського насоса: ЕЦВ ЕЦВ 4-2,5-65,
де
• Е - з приводом від заглибного електродвигуна
• Ц - відцентровий
• - Для подачі води
• 4-мінімально допустимий внутрішній діаметр обсадної колони, мм, зменшений в 25 разів і округлений;
• 2,5-подача, м. куб/год;
• 65 - напір,м
Продаж та монтаж, Доставка промислового насосного обладнання на сталевий(НКТ) або пластиковій трубі,

Насоси ЕЦВ 6-12
Ви можете замовити насоси у компанії ТОВ"УкрГидроМонтаж" з доставкою та монтажем по всій Україні!!! тел.
(098) 344 84 04,
(095) 789 67 29.
Більш детальна інформація на www.ugm-ukr.com


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ugm-ukr
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новомосковська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)