Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT
Котел твердопаливний BRS-16 BMT

Номер оголошення 74363

Опис

Сталевий побутової твердопаливний котел BRS-16 BMT жаротрубного типу, потужністю 16 квт з ручним завантаженням твердого палива, котел призначений для систем водяного опалення з примусовою або природною циркуляцією теплоносія опалення приміщень площею до 160 м. кв.. В якості палива для котла використовується торф, дрова, вугілля, кокс, паливні гранули (пелети), паливні брикети. Можна спалювати відходи деревообробки та сільськогосподарського виробництва (тирси, тріски, соняшникового лушпиння).

Двох дверна твердопаливний котел тривалого горіння BRS-16 BMT складається з жаротрубного теплообмінника, блоку керування котлом, димоходу, камери згоряння, вентилятора, в нижній частині камери згоряння встановлені чавунні колосники і зольник, призначений для видалення попелу та інших продуктів згоряння. Контроль за управлінням котла здійснюється автоматикою програмою zPID, контролює роботу котла: на виході димових газів, насоса центрального опалення, вентилятори наддуву, гістерезис нагріву, продувку і піроліз спалювання що дозволяє економити на витратах палива до 15%.

Теплообмінник котла виконаний з товстолистової котлової сталі марки 20 товщиною 4:8 мм. Котел має велику камеру згоряння (довжина/висота/ширина: 328/450/450 мм), що дозволяє спалювати дрова довжиною до 45 см. У верхній частині жаротрубного теплообмінника над камерою згоряння розташований блок з вертикальних безшовних труб діаметром 76. Встановлені в трубах турбулізатори, спіралеподібні пластини які сповільнюють потік піролізних газів, покращують швидкість теплопередачі і роблять нагрівання котла рівномірним. В процесі горіння твердого палива жаротрубний теплообмінник з турбулізаторами знижує споживання, і як наслідок забруднюючі викиди в атмосферу підвищує ККД до 85%. Твердопаливний котел BRS-16 BMT утеплений фольгированной ізоляція Nobasil (Австрія) знижує тепловтрати теплообмінника котла. Теплообмінник котла облицьований сталевими панелями полімерної фарбування.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новоград-Волинського та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новоград-Волинського та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)