Котел твердопаливний BRS-12 BMT-LM

Номер оголошення 74366

Опис

Котел твердопаливний BRS-12 BMT-LM - є справжнім лідером серед автоматизованих котлів. Він подарує максимальний комфорт замовнику - тепер Ви можете заглядати в Вашу котельню всього 1-2 рази в тиждень! А система управління на основі мікропроцесорного контролера забезпечить роботу котла з точністю до одного градуса. Котел оснащений двома топками: з автоматичним подаванням палива для спалювання дрібного вугілля,вугільного пилу,лушпиння соняшнику,пелет Ø 6-12 мм і камерою для спалювання вугілля,дров,брикету та інших кускових видів палива без демонтажу реторти.Стандартної компликтацией котла є чавунний пальник МТ,яка дозволяє спалювати фракційний вугілля-горошок (5-25мм) і пелету,але в залежності від необхідного виду палива котел може комплектоватся іншими пальниками в тому числі факельного типу. У стандартному виконанні котел має систему керування але основі мікропроцесорного контролера Comfort (Словаччина).Мікропроцесорний контролер управляє роботою насоса центрального опалення (ЦО),термостатом,ГВП, λ-зондом. Додатково на котел встановлюють погодозалежної систему управління з можливістю керування насосом системи центрального опалення (ЦО),насосом системи гарячого водопостачання (ГВП), насосом смесительногоклапана исмесительным клапаном . А так само система управління дає можливість підключення одного або двох кімнатних термостатів. За бажанням замовника котел укомплектовується збільшеним бункером для завантаження палива V=1.5 м3, автоматичною системою золовидалення ,а так само шнеком для подачі палива з лівого або тильного боку.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новоград-Волинського та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Новоград-Волинського та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)