Пристрій для відлякування кротів на сонячній батареї

Номер оголошення 169226

Опис

На сьогоднішній день найбільш ефективний пристрій для відлякування кротів вважається ультразвуковий відлякувач " Антикрот Макси солнечный " –дія якого спрямована на відлякування кротів і інших дрібних підземних тварин з території заміських ділянок, полів, городів, прибудинкових територій, а також газонів і клумб.

Він здатний охопити територію, рівну 8 соток. Вважається абсолютно безпечним для відлякування тварин з території ділянки, без нанесення шкоди навколишньому середовищу і людині. До того ж, він безпечний по відношенню до комах і рослин, не боїться вологи і може використовуватися на відкритих майданчиках. Пристрій має вбудований акумулятор, який дозволяє тривалий час працювати тільки від нього. Так само даний прилад оснащений мініатюрною сонячною батареєю, яка працює весь день і накопичує заряд для роботи вночі. Тому можна сказати, що це пристрій повністю автономний. Водонепроникний корпус дозволяє використовувати прилад на ділянках будь-якого типу.Працює в економічному режимі: видаючи сигнал протягом декількох секунд в хвилину.Забезпечує вібраційні коливання грунту в радіусі 15-20 метрів. Антикрот Макси солнечный дає результат протягом 1-2 тижнів і стабільна захист на кілька місяців. Енергія сонця — шлях до стабільної захист Вашої ділянки від кротів і інших земляних шкідників.

Надаємо безкоштовну доставку товару,гарантійне і післягарантійне обслуговування.Детальніше по телефону 0677190866 Олександр.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Могилів-Подільська та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Могилів-Подільська та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)