Позика від приватного особи

Номер оголошення 226271

Опис

Доброго часу доби наші потенційні позичальники. Шукаєте хороший кредит? Вам потрібен кредит від приватного особи без відмови? Приходьте до нас, ми на ринку вже не один рік і як ні хто інший знаємо свою роботу на відмінно, нам не потрібно ваше майно в заставу, не потрібні поручителі! Ми видаємо різні суми від 5тис. гривень до 300тис. гривень, видаємо стільки скільки вам потрібно, а не скільки треба нам! Наші відсотки вас приємно здивують від 27% до 45%, відсоток розраховується індивідуально для кожного нашого клієнта! Можна отримати гроші від 1 місяця до 5 років, на стільки, на скільки вам необхідно, а не нам вигідно, як роблять це банки, ми насамперед думаємо, про ваших інтересах! Видача кредиту відбувається швидко, в самі короткі терміни, не потрібно буде бігати по банках, збирати довідки по різних організаціях, з роботи, достатньо прийти до нас і пред'явити паспорт і це вже 99% схвалення кредиту! Гроші ми видаємо людям від 18 років до 65 років включно! Допомагаємо всім без винятку, якщо ви думаєте, що допомоги чекати нізвідки і не один банк вам не допоможе, а у вас дуже складна життєва ситуація, вам терміново потрібно йти до нас, ми вам обов'язково допоможемо! Ми чекаємо вас щодня з ранку і до вечора, без обіду і вихідних!. всі питання на електронну пошту.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Мелітополю та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Мелітополю та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)