Виготовлення-Встановлення-Обслуговування очисних споруд AlpinеSS

Номер оголошення 12135

Опис

Завдяки використанню унікальних сучасних технологій біологічної очистки побутових та подібних до їх складу стоків, компанія-виробник «Алпін-Захід» ТМ «AlpinеSS» є одним з вітчизняних лідерів у цій сфері. Протягом багатьох років наше підприємство займається створенням якісного високопродуктивного обладнання для очищення брудних стоків біологічним методом. Очисні системи проектуються і виготовляються висококваліфікованими фахівцями компанії згідно новітніх технологій з використанням сучасних матеріалів, що гарантує їх якісну і довготривалу службу . У виробництві очисних споруд, сепараторів жиру і нафти, в тому числі насосних станцій використовується унікальний спеціалізований матеріал - надміцний поліпропілен чеського виробництва.
Сьогодні очисні установки компанії «Алпін-Захід» справно функціонують на сотнях побутових і промислових об'єктах. Системи проектуються індивідуально для кожного об'єкта, відповідно до показників забрудненості стічних вод. Такий підхід до розробки технологій очищення води та підбору очисного обладнання дозволяє нам досягати оптимальних результатів за співвідношенням ціна-ефективність-довговічність.
Компанія «Алпін-Захід» запрошує до співпраці промислових і приватних забудовників, проектні організації.
Збереження довкілля – відповідальність кожного!

Принцип роботи очисної споруди АлпінСС:
Робота очисних споруд тм "AlpinSS" базується на принципі функціонування міських очисних споруд провідних країн світу (процес аерації стисненим повітрям). Аерація - це процес, який підтримує життєдіяльність біологічних організмів, що проводять біологічну деструкцію, тобто "з'їдають" та переокислюють мертву органіку, внаслідок чого утворюється технічна вода (95-98 % очистки) та органічне міндобриво (активний мул). Активний мул приймає безпосередню активно-відповідальну участь в біологічному процесі очисної споруди і відкачується тільки при його надлишку.

Утилізація очищеної води:

Технічну воду очисних споруд "AlpinSS" дозволяється скидати у відкриті водойми, поверхню ґрунту, канави та дренажні системи.

Високий ступінь очистки дає можливість її вторинного використання на різні побутові та господарські потреби (полив газонів, миття тротуарів, машин та ін.).

Самостійне обслуговування очисної споруди біологічної дії:

Органічне добриво (активний мул) відкачується 1 раз у квартал штатним ерліфтом, розташованим в очисній споруді, або звичайним дренажним насосом 1 – 2 рази на рік. Весь процес є екологічно чистим та не наносить шкоди людині та довкіллю.

Ні технічна вода, ні активний мул очисних споруд "AlpinSS" не мають неприємного запаху завдяки використання аеробного принципу, який не допускає загнивання речовин, що спричиняють неприємний запах.

Черниш Олександр Олександрович

(067) 980-22-31

alpinss.info@gmail.com

www.alpinss.com

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)