Лінія обвалки ВРХ і свиней. Цех обвалки м'яса

Номер оголошення 12502

Опис

Призначений для оброблення, обвалки і переробки напівтуш ВРХ, свиней або туш МРС.
Лінії для обвалки м'яса призначені для оброблення і сортування свинини, яловичини, риби і т. д. Кожна лінія для обвалки і жиловки м'яса комплектується індивідуально, виходячи зі специфіки виробництва і необхідних потужностей. За бажанням замовника, враховуючи обсяг виробництва і вид м'яса, виготовляються лінії різної довжини і в різному виконанні. Транспортна стрічка шириною від 500-1500мм. Столи для обробки м'яса можуть бути розподілені паралельно або перпендикулярно до головної транспортної стрічці, на кінці стрічки розташований сортувальний або обертовий стіл. Головна транспортна стрічка може бути доповнена лінією для кісток шириною до 500 мм і лінією для доставки порожніх і вивезення повних євро-скриньок.В технологічному процесі оброблення, обвалки і жирування присутня велика складова ручної праці. Для виконання цих операцій у безперервному режимі, необхідно використовувати стрічкові конвеєри та спеціальні приставні столи для оброблення. Стрічки конвейров як правило виконуються з пластику, а робочі місця обладнані миючими пістолетами. Стрічки можуть проетироваться під існуюче приміщення у вигляді поворотних, похилих, або багатоярусних пересічних стрічок. Для надійної фіксації продукту вони обладнуються лопатками, бічними упорами, захопленнями.
Лінії для обвалки м'яса можуть бути доповнені:
лінією для доставки порожніх євро-скриньок
лінією для вивезення повних євро-скриньок
лінією для кісток
пилами, машинами для зняття шкур
обертається сортувальної лінією
пневматичними майданчиками
миттям тари

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: www.wellmarkm.com
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)