УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд
УРА! Переїзд

Номер оголошення 149173

Опис

КомпаніяУРА! Переїздпровідна мувінгова компанія у м. Львів. Ми надаємо послуги ізперевезення квартири, офісу чи навіть цілого будинку у м. Львів.

Провестипереїзд квартири чи переїзд офісунедорого та без проблем дозволять запропоновані пакети:
-Економ: послуги вантажників без упакування меблів; вантажне таксі по Львову.
-Базовий: послуги вантажників із упакування таперевезення меблів, без їх розбору; послуги вантажного таксі у м. Львів;
-Еліт: робота пакувальників із упаковки таперевезення промов та меблів, із подальшим їх розпакуванням;послуги вантажників у м. Львів; демонтаж і монтаж люстр, карнизів; страхування дорогоцінних промов, техніки; вантажні перевезення по Львову; прибирання приміщень до/після переїзду;

Квартирний переїзд чи офісний переїзд чи інші вантажоперевезення у Львові, передбачають велику кількість картонних коробок, поліетиленових пакетів та пакувальної стрічки, які після їх закінчення навряд чи Вам будуть потрібні. Тому, з метою економії коштів, нашими клієнтами, ми пропонуємо послугу оренда та продаж пакувального матеріалу у м. Львів, що дозволить зекономити до70%на їх купівлі під час переїзду.

Замовити вантажників чи вантажне таксі у м. Львів Ви завжди зможете у компанії УРА! Переїзд. Адже всі наші працівники професіонали своєї прави, а вантажні перевезення бусом, який обладнаний всім необхідним для того, щоб перевезти меблі принесуть тільки приємні враження.

Перевезення піаніно, роялі чи перевезення музичних інструментів у м. Львів - це вже не проблема. У нас працюють професійні вантажники спортивної статури, які з легкістю зможуть перевезти піаніно, рояль, банкомат чи навіть сейф на нове місце.

Ціна на послуги вантажників становить 80 грн/рік, а ціна за послуги вантажного таксі від 150 грн/рік за вантажний бус до 10 м. куб., та 300 грн/рік за вантажівку на 25 м. куб.

Замовити переїзд, чи найняти вантажників у Львові із знижкою 5 % Ві зможете у нас на сайті і вже на кілька годин Ваш квартирний чи офісний переїзд буде проведено на високому рівні. Головне – не запакувати ключі від нового помешкання у коробку з промовами.

Ми працюємо 7 днів на тиждень, 24 години на добу – Ваш переїзд квартири чи переїзд офісу може відбутися в будь-який зручний для Вас час!

Кажуть, як почнеш нове життя, таким воно і буде. Ми не чарівники, і не можемо обіцяти Вам безхмарного майбутнього, але ми професіонали і гарантуємо, що рух до нового життя буде легким і приємним.

УРА! Переїзд – Змінюй життя легко.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)