Лічильник - електролічильники, лічильники 1 і 3-фазні, багатотарифні

Номер оголошення 126563

Опис

Популярний лічильник електроенергії НІК – це продукція однієї з найбільших у Східній Європі компаній, зайнятої в сфері виробництва різних вимірювальних приладів, Пропонуємо широким асортиментом лічильники електроенергії, покупець отримує можливість вибрати найбільш підходящий лічильник електрики для кабінету, будівлі або промислового об'єкта. Багатотарифні лічильники Телекарт-Прилад, Енергія.

Однофазні лічильники СТК1-10.K52I4Zt і СТК1-10.K55I4Zt – продовження нової лінійки побутових лічильників у серії "Енергія 9".

Трифазні лічильники CTK3-10 A1H7P.t і CTK3-10 A1H9P.t -багатотарифні лічильники виробництва Одеського підприємства Телекарт-Прилад Україна.

Багатофункціональні лічильники серії призначені для багатотарифного обліку активної енергії в однофазних мережах, в комунально-побутовій сфері в складі автоматизованих системах технічного та комерційного обліку (АСКОЕ) і окремо (лічильник встановлено годинник реального часу з живленням від батареї).

Параметризація та збір даних може здійснюватися як локально на місці установки лічильника через оптичний порт, так і по каналах зв'язку АСКОЕ з використанням вбудованих інтерфейсних модулів: бездротовий модуль, що працює по стандарту ZigBee (IEEE802.15.4), або модуль PLC.

Наша стор.: el-market (b I z)

Детальніше за контактами вказаними в оголошенні.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)