Зцілення від заїкання

Номер оголошення 110563

Опис

Заїкання - одне з найскладніших нервово-психічних захворювань. Головна його особливість - практична невиліковність. Тільки дуже небагато можуть надати реальну допомогу і вилікувати хворого від заїкання. До таких лікарям належить і Віктор Федорович Чиянов, який сам в дитинстві зміг позбавитися від заїкання. Тепер сам допомагає людям і багаторічний позитивний досвід лікування заїкання дозволяє лікарю виліковувати різні види заїкання практично в будь-якому віці, починаючи від 2 років життя. Якщо Ви ще не втратили віру в одужання, звертайтеся до Віктора Федоровича і у Вас з'явиться реальний шанс на одужання. Створивши власну методику лікування заїкання (на що пішло понад 15 років практичної роботи з заикающимися) він готовий сам допомогти іншим, зазнають ті ж проблеми з мовленням, що були й у нього. Особистий досвід, природний дар, прагнення допомогти людям - головні чинники, що визначають позитивні результати лікування.

Можливе запрошення доктора в своє місто або консультація терапія по скайпу. Skype: osenin-1

http:/www.chiyanov.com/news/zaikanie


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)