Пригон авто з Європи під розмитнення, авто за зниженими акцизами

Номер оголошення 193853

Опис

Пропонуємо швидкий і вигідний спосіб доставки: перегін авто з Європи під розмитнення. Купити авто в Європі і пригнати його в Україну значно дешевше, ніж придбати його вже з українським обліком. Купити авто з Європи з пробігом - це складна процедура, так як дізнатися який саме рідний пробіг у автомобіля дуже складно. Ми знайдемо для Вас автомобіль в Європі, який Вас цікавить і доставимо в Україну. Якщо ви не знаєте як розмитнити машину, не витративши при цьому багато часу, то звертайтесь до нас – ми це все зробим швидше і дешевше. Розмитнення машин в Україні вимагає досконального знання законів, щоб здійснити весь процес правильно. Ми допоможем Вам зібрати весь необхідний пакет документів, швидко і якісно зробим Вас повноправним власником транспорту. Ми працюємо тільки чесно і прозоро. Якщо Ви хочете купити якісний європейський автомобіль, який не був у ДТП, не був перефарбований, і з реальною цифрою пробігу - тоді звертайтеся до нас! Ми допоможемо уникнути неприємних моментів. Для авто з Європи бу проводиться діагностика і відстежується вся юридична історія автомобіля. Перегін авто з Європи під розмитнення ціна 1000 $. Встигніть розмитнити авто за зниженими акцизами до 31.12.17. З 01.01.2018 можливо розмитнити тільки авто, які відповідають стандарту Євро 6 (від 2015 року). Можете залишати смс і пропущені дзвінки, і ми обов'язково зателефонуємо! www.prigon.in.ua Тел. (Viber) +38 (067) 517-34-35

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)