Номер оголошення 68423

Опис


Львівська торгово-промислова палата рада повідомити, що у 2016 продовжується проведення практичних семінарів з питань природоохоронного законодавства, які проходять за участю провідних фахівців Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та інших профільних установ.

Цього року ми пропонуємо зручний формат триденної «Школи практикуючого еколога» 7-9 червня 2016 р. Заплановано навчання по таких напрямках:

· Актуальні процеси зміни природоохоронного законодавства у зв’язку з імплементацією європейських норм.

· Відходи: Законодавство та порядок регулювання. Менеджмент відходів на підприємстві.

· Повітря та вода. Зміни у порядку законодавчого регулювання охорони атмосферного повітря. Дозволи на спеціальне водокористування.

Учасники «Школи» отримають найактуальнішу інформацію щодо практичних питань природоохоронного законодавства, дозвільної системи з охорони навколишнього середовища, порядку ведення діяльності еколога на підприємстві. Представники контролюючих та виконавчих державних органів надають роз’яснення з питань отримання дозволів на викиди в атмосферне повітря, на утворення та розміщення відходів, на спеціальне водокористування, з менеджменту відходів та проведення зовнішніх інспекційних перевірок та з багатьох інших.

Кожен учасник забезпечується: збірником методичних матеріалів, канцелярським приладдям, обідами, каво-перервами, Сертифікатами за підписом керівників Львівської ТПП та Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

Вартість триденного курсу для однієї особи 1800, 00 грн. (в т.ч. ПДВ), при ранній реєстрації – до 17 травня 2016 р. - вартість 1500,00 грн. (в т.ч. ПДВ).

Форму заявки можна заповнити з сайту http://lcci.com.ua (календар подій).

Детальна програма також буде доступна на сайті.

З усіма питаннями прошу звертатися:

Людмила Горбачова

тел./факс: 032 295 01 25, e-mail: liudmyla@cci.lviv.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)