Труба - продовжувач нержавійка з теплоізоляцією в оцинковц

Номер оголошення 76552

Опис

Труба - продовжувач нержавійка з теплоізоляцією в оцинковці L = довжина :0,5-1 м, Сталь : 0,8 м

Димохідні системи з нержавіючої сталі універсальні і можуть працювати з будь-яким опалювальним устаткуванням. Також вони зручні при монтажі та займають мінімум площі. Завдяки модульності (найбільша довжина труби - 1 метр) з комплектуючих можна зібрати димохідну систему будь-якої конфігурації.

ТОВ «Версія-Люкс» пропонує димарі з кислотостійкої і жароміцної нержавіючої сталі. Завдяки цьому наша продукція має широкий спектр застосування - від конденсаційних газових котлів до камінів та дров'яних печей. З огляду на це, важливим моментом є підбір правильної товщини стінки труби з нержавіючої сталі. Для газоподібного палива рекомендується товщина стінки 0,5-0,6 мм, тоді як для твердого - 0,8 або 1 мм, в залежності від температури димових газів.

Одностінні димоходи

Одностінні димоходи з нержавіючої сталі призначені для гільзування цегляних каналів. Вони надійно захищають існуючий димохід від впливу агресивного конденсату, що утворюється в процесі роботи сучасних опалювальних приладів.

Одностінні системи використовуються для прокладки димового каналу тільки всередині опалювального приміщення, або як вставки в існуючий цегляний димохід газового котла, каміна, печі та ін. ..

Двостінні димарі

Для облаштування димарів зовні приміщення (прибудовані димоходи, частина димоходу, яка перебуває над дахом) використовуються утеплені димарі (сендвіч).

Попередньо ізольовані труби складаються з внутрішньої і зовнішньої труби (кожуха). Між ними знаходиться пресований мінераловатний ізоляційний матеріал на основі базальтових порід товщиною 30-35 мм, що витримує температурний режим до 1000 º С і володіє низькою теплопровідністю. Це дозволяє звести до мінімуму утворення агресивного конденсату. Також за рахунок ізоляції двостінні димарі максимально зберігають температуру димових газів, запобігаючи зниженню тяги в зимовий період.

Важливою особливістю конструкції двостінних елементів димоходів виробництва ТОВ «Версія-Люкс» є наявність сегментних кілець. Геометрична форма цих кілець додає жорсткість трубі і запобігає утворенню так званого «термомоста» між внутрішньою і зовнішньою трубами. Тобто сегментное кільце центрує труби одну відносно іншої і при цьому практично не проводить тепло.
Наповнення труб утеплювачем відбувається автоматично, тому наші димохідні системи є довговічними і пожежобезпечними.

коаксіальні димоходи

ТОВ «Версія-Люкс» виробляє коаксіальні димоходи для котлів із закритою камерою згоряння (турбокотлів). Коаксіальний димохід одночасно відводить продукти згорання і подає повітря в топку теплогенератора. Завдяки коаксіальної конструкції така димохідна система є компактною, і може розміщуватися як вертикально, так і горизонтально.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)