Трійник димохідний нержавійка 87° сталь: 0,5 мм

Номер оголошення 76551

Опис

Встановлюється на горизонтальних ділянках димоходу, на ділянках де неможливо розмістити труби з ряду 1 м, 0,5 м, 0,3 м. Продовжувач компенсує теплові осьові зміни довжини димоходу, які виникають від зміни температури. З’єднуються з іншими елементами димоходу без додаткових кріплень «Труба в Трубу»

Димохідні системи з нержавіючої сталі універсальні і можуть працювати з будь-яким опалювальним устаткуванням. Також вони зручні при монтажі та займають мінімум площі. Завдяки модульності (найбільша довжина труби - 1 метр) з комплектуючих можна зібрати димохідну систему будь-якої конфігурації.

ТОВ «Версія-Люкс» пропонує димарі з кислотостійкої і жароміцної нержавіючої сталі. Завдяки цьому наша продукція має широкий спектр застосування - від конденсаційних газових котлів до камінів та дров'яних печей. З огляду на це, важливим моментом є підбір правильної товщини стінки труби з нержавіючої сталі. Для газоподібного палива рекомендується товщина стінки 0,5-0,6 мм, тоді як для твердого - 0,8 або 1 мм, в залежності від температури димових газів.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)