Треба ліжко чи матрац? – Наш магазин чекає Вас
Треба ліжко чи матрац? – Наш магазин чекає Вас
Треба ліжко чи матрац? – Наш магазин чекає Вас
Треба ліжко чи матрац? – Наш магазин чекає Вас

Номер оголошення 129682

Опис

Інтернет-магазин виробника матраців Бонато пропонує: - пружинні та без пружинні ортопедичні матраци; - матраци для дорослих, дітей та підлітків; - виготовлення матраців індивідуальних розмірів; - пошив матрацних чохлів на замовлення; - наматрацники з бязі та водонепроникні. Крім того, у нас можна купити: - ліжка з натурального дерева; - ортопедичні каркаси під матраци; - ортопедичні ламелі (планки) з кріпленнями до них. Ми пропонуємо помірні ціни, невеликі терміни на виготовлення та високу якість продукції. Доставка по Україні перевізниками Нова пошта, Ін-тайм та Делівері. Можлива часткова або повна компенсація вартості доставки залежно від суми замовлення. Матраци та ліжка вартістю більше 1500 грн ми доставляємо безкоштовно у міста Луцьк, Рівне, Київ, Львів, Житомир, Новоград-Волинський, Дубно, Радивилів. http://bonato.com.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)