Гвинтовий повітряний компресор Comprag

Номер оголошення 196131

Опис

Промислові гвинтові повітряні компресcораCOMPRAGиз Німеччині ви можете придбати або замовити в Україні в офіційного дилера - компанииООО АИРГРУППг. Дніпро. Ми працює по всій території України і готові доставити Вам якісний промышленныйвоздушный компрессорCOMPRAGв будь-яку точку України на Ваше виробництво.

Компресор Comprag (Компраг)– це пристрій,используемоедля економічного і безперебійного виробництва стисненого повітря на промислових підприємствах.Стиснення повітря здійснюється за допомогою обертання 2-х сполучених роторів з зубцями гвинта. Ступінь стиснення повітря залежить від конфігурації пристрою.

Промышленныевоздушныекомпрессора COMPRAG - це кращий вибір для забезпечення Вашого виробництва стисненим повітрям.Компресора COMPRAGсобираются на заводі-виробнику в Німеччині, вони характеризуються високою енергетичною ефективністю, справжнім німецьким якістю і розумною вартістю обслуговування.

Компанія Аиргрупп пропонує винтовоекомпрессорное обладнання Сомргадсерии A в трьох виконаннях: базове (A), на ресівері (AR) і на ресівері з осушувачем стисненого повітря рефрижераторного типу (ARD). Компресори Компраг оснащені ремінним приводом, що з'єднує гвинтовий блок і електричний двигун, продуктивність обладнання від 2,3 м3/хв до 13,8 м3/хв, робочий тиск 8-13 бар.

Компресор промисловий Comprag має саму сучасну конструкцію гвинтового блоку, що дає йому значні переваги перед його конкурентами, а завдяки високотехнологічному процесу складання даний промисловий компресор має ще й ідеальним поєднанням ціна/якість. Компресор може бути встановлений в будь-якому виробничому приміщенні, в безпосередній близькості від споживача, оскільки володіє низьким рівнем шуму на рівні 65 дБ. Завдяки цьому зникає необхідність прокладки довгих магістралей стисненого повітря, що призводить до істотної економії при монтажі даного промислового компресора.

Відповідність продуктивності підтверджено європейським сертифікатом ISO 1217

Постачання в найкоротші терміни.

Виконаємо роботу, від відвантаження до установки компресора.

Сервісні центри компанії надають гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування у всіх областях України.

Надаємо професійну консультацію від наших фахівців по всіх Ваших питань.

+380 (50) 929 13 11

Оксана

airgrupp.prom.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)