Дозуючий пристрій
Дозуючий пристрій
Дозуючий пристрій
Дозуючий пристрій

Номер оголошення 198417

Опис


Спорудження застосовується для дозування продуктів високої в'язкості у харчовій галузі (джемів, вершків, соусів, салатів тощо). Призначена для експлуатації на невеликих підприємствах.
Максимальний обсяг дозуючого продукту до 1000 мл
Спорудження сконструйовано і виготовлено з резервуаром місткістю приблизно 11 л. Дозуюча група розбірна, що дозволяє швидко і якісно очистити споруда. Точність дозування до 2 р.
Дозований продукт подається в бункер. Спорудження спроектовано таким чином, щоб забезпечувалася можливість налаштування обсягу дозуючого продукту.
За замовленням клієнта виготовляються дозуючі пристрої з різним робочим об'ємом. Виконана повністю з нержавіючої сталі, DIN 1.4301 (AISI 304), дозволена для
використання в харчовій промисловості – у відповідності зі стандартом. Машина відповідає ГОСТ, директив Ради Європи № 2006/42/ЄС 2006/95/ЄС та приписам USDA.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: www.wellmarkm.com
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)