Каркас для автомийок самообслуговування, каркас автомийки самообслу

Номер оголошення 140919

Опис

Ви вирішили відкрити у своєму місті мийку самообслуговування? Вітаємо вас. Ви опинилися саме там, де треба . Ми допоможемо профессинально підійти до цього питання. Зв'яжіться з нами для більш докладної інформації.

Акційна ціна!!! Всього 3700 $ за пост! Поспішайте!

Наша компанія - відомий виробник мийок самообслуговування. Ми працюємо по всіх країнах СНД і Європи. Наш номер в Україні +380673159117 Андрій +380966099505 Микола, або відправте Ваш телефон на luxsto@mail.ru і ми Вам передзвонимо. Спасибі.

Ми совеременная компанія з надання послуг, а саме – будівництво та надання обладнання для безконтактних автомийки самообслуговування! Автомийка або мийка самообслуговування - вид послуг, який в Україні тільки зароджується! Принцип організації роботи мийок самообслуговування досить простий. Він полягає в отриманні можливості самостійно контролювати процес догляду за власним автомобілем. Для цього клієнту надається необхідне сучасне обладнання. Переваги даного типу автомийки самообслуговування очевидні - тільки Ви досконало знаєте свій автомобіль, можете вибирати тип догляду за автомобілем. При цьому Ви заощаджуєте! Адже мийка самообслуговування значно дешевше в порівнянні зі звичайним типом автомийок. Наша компанія пропонує оптимальний варіант для найвибагливіших автолюбителів. Надаємо нашим клієнтам саме сучасне енергозберігаюче обладнання для автомийки. Завдяки новій технології, використання елементів з нержавіючої сталі (клапани, дозатори, з'єднувальні труби) ми значно збільшили термін експлуатації обладнання. Це дозволяє гарантувати інвесторам високу якість і надійність наших технологій! Новизна на ринку, здійснені розробки, надійна техніка, а також варіативність можливого облаштування дозволяє гнучко будувати бізнес. Автомийка самообслуговування - це швидко, вигідно і завжди якісно!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)