Автомийний комплекс самообслуговування споруда ціна, мийка саме

Номер оголошення 140911

Опис

Ви вирішили відкрити у своєму місті мийку самообслуговування? Вітаємо вас. Ви опинилися саме там, де треба . Ми допоможемо профессинально підійти до цього питання. Зв'яжіться з нами для більш докладної інформації.

Акційна ціна!!! Всього 3700 $ за пост! Поспішайте!

На сьогоднішній день наша компанія впроваджує новий виток автомийного бізнесу - автомийки самообслуговування, набули поширення в усіх країнах Європи і тільки зараз впроваджується у нас.

Ми пропонуємо всім, хто готовий йти на випередження ринку, високорентабельний автомийний бізнес.

Наше комплексне рішення:

- Проектування будівництва автомийки самообслуговування;

- Монтаж та установлення;

- Продаж та сервіс автомийки самообслуговування.

Мийки самообслуговування - новий бізнес для нашого регіону, але сама концепція в рівній мірі приваблива як для професіоналів мийного бізнесу, так і для початківців у цій сфері.

Установка автомийки самообслуговування при торгових комплексах, автотехцентрах, на автостоянках, АЗС, парковках на автомагістралях - лише деякі з форм їх використання.

Ми переконані у високому потенціалі цього виду автомийного бізнесу, його фінансових показниках і потреб на нашому ринку.

Ми пропонуємо Вам стати власником високорентабельної автоматизованої мийки самообслуговування!

Автомийка сьогодні є однією з найпоширеніших послуг на автосервісі. Водити чистий автомобіль не тільки комфортно, приємно і естетично привабливо, але й безпечно. Вам не обійтися без мийки. Саме миття різних форм і розмірів допоможуть вам надати послуги потрібні вашому клієнту. У нас ви підберете мийки, які знадобляться для роботи вашого бізнесу.

Пропонуємо автомийки самообслуговування, хімчистки і пилососи відомих виробників і весь спектр автосервісного устаткування. Телефонуйте!

Автомийка самообслуговування обладнання, мийка самообслуговування купити білорусь, автомийка самообслуговування ціна гродно, мийка самообслуговування мінськ, мийка самообслуговування гродно, обладнання для мийок самообслуговування гомель, мийка самообслуговування могильов, автомийка самообслуговування придбати ціни вітебськ, бізнес-план мийки самообслуговування

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)