Harvoni® Харвони (Harvoni)

Номер оголошення 171145

Опис

Harvoni® Харвони (Harvoni), – новий препарат для лікування хронічного гепатиту С генотипу 1 у дорослих без застосування інтерферонів.

Діючі речовини препарату – софосбувир і ледипасвир, потрапляючи в організм, блокують ферменти, що провокують розмноження і розвиток вірусу гепатиту С. Ефективність препарату доведена клінічними випробуваннями. У них брали участь понад 1500 осіб, яких у випадковому порядку розділили на дві групи. У кожну потрапили пацієнти, які вперше проходили лікування, люди з цирозом печінки і ті, у кого попереднє лікування іншими препаратами не дало позитивного результату. Одна група протягом 12 тижнів отримувала препарат з рибавірином, інша – просто Харвони. Була поставлена мета - домогтися стійкої вірусологічної відповіді після закінчення курсу лікування. У першому випробуванні брали участь пацієнти, які раніше не проходили лікування. Через 8 тижнів у 95% з них було отримано стійкий вірусологічна відповідь, що свідчить про повне одужання. Через 12 тижнів позитивні результати зафіксовано у 97% хворих. У 99% пацієнтів з цирозом печінки стійкий вірусологічна відповідь було отримано через 12 тижнів лікування. У третьому випадку ефект був досягнутий через такий же період часу у 95% пацієнтів з цирозом печінки і без нього. Таким чином, було встановлено, що Harvoni добре виліковує гепатит С генотипу 1 без застосування рибавірину.

Препарати можна придбати в Україні. Доставка кур'єром у Києві, Нової почтом або Автолюксом по Україні .

Купити Харвони (Harvoni),, Ціна Харвони (Harvoni), відгуки Харвони (Harvoni), наявність Харвони (Harvoni),, Купити в Києві Харвони (Harvoni),, купити В Україні Харвони (Harvoni),, ціна в Києві Харвони (Harvoni),, ціна в Україні Харвони (Harvoni).

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Луганська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Луганська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)