Прилад для відлякування гризунів «Электрокот»

Номер оголошення 31178

Опис

Прилад для відлякування гризунів «Электрокот Класик» Призначений для ефективного захисту від щурів, мишей та інших шкідників. За допомогою впливу звуку високої частоти, прилад гарантовано допоможе Вам позбавитися від щурів і мишей. Пристрій можна використовувати як у Вашому будинку, на дачі, в гаражі, так і у виробничих приміщеннях для зберігання продуктів.

Компактний відлякувач з двома режимами роботи: день і ніч.Площа дії до 200 кв. метрів. Для посилення дії на шкідників, крім акустичного сигналу в даному отпугивателе використаний також світловий ефект. здатний викликати у гризунів почуття тривоги, переляку, страху і змушує покинути територію постійного проживання.Працює при температурному режимі від -10 до +40 °C; Підключіть пристрій до мережі в приміщенні, де спостерігається скупчення гризунів і він відразу почне виконувати свою функцію.

Безкоштовна доставка по Україні без передоплати!Гарантійне та післягарантійне обслуговування!Детальніше по телефону О677190866 або на сайті i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Луганська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Луганська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)