Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована
Парта підліткова з нахилом регульована

Номер оголошення 210948

Опис

Парта підліткова Трансформер (зростаюча) із похилою стільницею 70см х 50см.

Парта підійде до Вашого учня в будь-якому класі. Зміна висоти стільниці на 5-ти рівнях дозволяє зручно розташуватися як першокласнику, так і старшокласнику, зберігаючи поставу Вашій дитині. Змінюючи опори стільниці можна отримати парту або стіл залежно від призначення.


Є поличка для розміщення ручок та олівців. Розмір стільниці 70см х 50см.


Виріб покривається меблевою олією, рослинного походження, що володіє водовідштовхувальними властивостями та безпечним для дітей.


Продукт сертифікований в Україні.


Загальні умови з експлуатації (зберігання) та догляду за партою


Термін, протягом якого меблі зберігають красу та справність, значно залежить від умов її експлуатації.


Кожен предмет меблів призначений для певної мети використання, тому слід користуватися будь-якими меблевими виробами відповідно до його функціональних призначень.


Дотримуючись деяких простих практичних порад, ви зможете підтримати завжди у найкращому стані всі елементи ваших меблів.


Завжди утримуйте поверхні меблів у повній сухості. Поверхні деталей меблів слід оберігати від попадання вологи, щоб уникнути розрощення каркасів, фасадів і стільниці, відклеювання кромок на бічних поверхнях. Не допустиме попадання на лакові поверхні води та рідин, що розчиняють лакофарбові плівки (спирт, ацетон, бензин тощо). Поверхні деталей меблів слід протирати м'якою сухою тканиною. Догляд за робочими поверхнями (стільниці, мийки тощо), як правило, повинен здійснюватися м'якою вологою тканиною, поролоновою губкою або спеціальними щітками, можливо із застосуванням відповідних миючих засобів. Рекомендується очистити будь-яку частину меблів якнайшвидше після того, як вона забруднилася. Якщо ви залишаєте забруднення на деякий час, то помітно підвищиться небезпека утворення розлучення, плям та пошкоджень меблевих виробів та їх частин, а також зміна кольору меблів у разі попадання на неї пофарбованих рідин. У разі стійких забруднень рекомендується використовувати спеціальні очищувачі, які в даний час представлені в досить широкому асортименті і крім належних очищувальних якостей, мають поліруючі та інші корисні властивості. У цьому випадку необхідно дотримуватися інструкцій виробників очисників про порядок і область (для яких поверхонь і матеріалів призначені) їх застосування. При завершенні будь-якого чищення необхідно висушити (насухо) поверхню (всі частини), які сіпалися вологим чищенням. Рекомендується звернути особливу увагу на внутрішні та мало вентильовані частини, на краю та на точки з'єднання. Пам'ятайте, що не можна використовувати для чищення тканини, губки або рукавички,

Парта для дошкільника або для школяра дуже важливий та необхідний атрибут дитячих меблів. Зараз багато виробників дитячих меблів пропонують широкий асортимент моделей дитячих парт. Це може бути звичайнісінька і проста парта-стіл, а може бути, зроблена за новітніми технологіями, парта трансформер, яка буде рости разом з дитиною.

Прийом замовлень за тел. (МТС) 099-043-03-01

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)