Придбати супутникову антену Київ ціна установка тв

Номер оголошення 58595

Опис

Придбати супутникову антену - означає позбутися від докучливих платежів, вибору телевізійників, що Вам дивитися. Купівля супутникового ТБ дає Вам свободу спостерігати більше 100 російсько-та україномовних каналів, а при прошивці ресивера і більше: всі безкоштовні супутникові телеканали!

Тел : 095 406-92-60; 097 517-54-35; 063 833-18-52.

Придбати супутникову антену в нашому інтернет-магазині ИнфоТВ дуже легко : просто зателефонуйте за номерами на сайті і купіть супутникову антену за п'ять хвилин! Якщо зручно - купіть супутникову тарілку онлайн. Тому що купити супутникову антену з доставкою по пошті - практично те саме, що сходити в магазин за продуктами.

Супутникову тарілку купити можна в різній комплектації, оптом або в роздріб. Ми працюємо по всій Україні, щоб Ви могли супутникову тарілку купити в зручний для Вас час і в оптимальній комплектації. Досвідчені фахівці уточнять всі деталі, після чого Ви купите супутникову антену і незабаром отримаєте її поштою.

Придбати супутникову антену можна з установкою і налаштуванням: в Харкові і в Харківській області можна придбати супутникову антену - ми швидко і якісно змонтуємо "під ключ". Якщо Ви купите супутникову тарілку у нас, ми дамо гарантію - Ви не берете "кота в мішку". Купивши супутникову тарілку, Ви зможете насолоджуватися якісним супутниковим ТБ довго.

Купіть супутникове ТБ всього від 996 грн! Купити супутникову тарілку - це окупити свої вкладення за півроку відмови від кабельного. Зате немає ймовірності пропустити жаданий фільм із-за відмови обладнання провайдера. Купити супутникове ТБ - значить бути впевненим у якості свого супутникового ТБ.

Купіть супутникову тарілку в магазині ИнфоТВ - і переконайтеся у високому рівні нашого сервісу. Ми чекаємо Вас в будь-який зручний Вам час.

Новини можна знайти і в інтернеті, але іноді приємніше просто поклацати канали, коли немає якоїсь конкретної мети пошуку - ось тут Вам і стане в нагоді те, що Ви купили супутникове ТБ. Тому швидше купіть супутникове ТБ у нас, радійте класним телепередач.

Купити супутникову тарілку - відмінний подарунок всій родині!


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)