Електродні котли Галан

Номер оголошення 201027

Опис

Електродний котел з застосуванням автоматики є самодостатньою системою опалення, забезпечуючи комплексний контроль і ефективну економію. Фізичний розрахунковий лінійний ККД електродного котла такий же як і у інших електрокотлів. При цьому економічність електродного котла становить 30-50% по відношенню до ТЭНовому і полягає в ефективності його роботи в системі опалення. Цей факт пояснюється не способом, а принципом нагріву теплоносія в електродному котлі: при роботі котла відбувається інтенсивний рух молекул теплоносія, він гріється всім обсягом, знаходяться в котлі. Повна навантаження включається не відразу, а поступово зростає по мірі росту температури теплоносія. Саме з цього, при однаковій потужності і однаковому ККД, витрати електроенергії в одній і тій же системі опалення у електродного котла завжди будуть менше.

Надійність і економічність забезпечується дуже простою конструкцією електродних блоків і «розумною» автоматикою управління, що працює за принципом "за запитом". Скільки запросить приміщення тепла, стільки її і буде вироблено котлом, ват ні більше ні ват менше. Такий рівень автоматизації контролю за температурою можливий тільки з електродним котлом.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)