Новинка! Дитячі смарт годинник Q200
Новинка! Дитячі смарт годинник Q200
Новинка! Дитячі смарт годинник Q200
Новинка! Дитячі смарт годинник Q200

Номер оголошення 132998

Опис

Хвилюєтеся за свою дитину? Не знаєте де він? З ким? І чим займається?
Рішення є – розумні годинник для дітей Q200.
Це абсолютна новинка в світі дитячих годин з величезних кількістю поліпшень і доробок у порівнянні зі своїми попередниками. Тепер дитячі годинник обладнані потужним, але економічним двох ядерним процесором, що прискорить їх роботу у всіх додатках, але збереже витрата заряду.
Це перші смарт годинник для дітей на системі Android, що робить їх швидкими і чуйними в роботі.
В години вмонтована фотокамера з можливістю повороту, яка дозволить робити яскраві і динамічні знімки прямо з руки.
Користь дитячих розумних годин Q200 для батьків:
1. Завдяки вбудованому GPS трекера Ви будете завжди в курсі того, де знаходиться Ваша дитина на даний момент з точністю до 10 метрів.
2. За допомогою 3G інтернету, який є тільки в Q200, Ви зможете визначати місцезнаходження дитини ще більш точно і швидко.
3. Q200 – це не тільки години, але і повноцінний мобільний телефон, який завжди на руці дитину, а це означає, що Ваш дзвінок не залишиться без відповіді, так як годинничок на відміну від мобільного телефону не будуть забуті в рюкзаку або загублені.
4. Годинники мають можливість приймати односторонні дзвінки від зазначених номерів, про яких дитина не дізнається. А це означає, що Ви зможете зателефонувати і почути, чим дитина зайнята, з ким проводить свій час або ж як відповідає на уроках.
5. Q200 здатні відстежувати місцезнаходження через Wi-Fi мережі, що дозволить Вам знайти дитину в приміщенні з точністю до 3-х метрів. Величезною перевагою є можливість підключення навіть до мереж з паролем, а такого немає ні в одних смарт годин.
6. Також тепер Ви можете бути абсолютно спокійні за те, що Ваша дитина знаходиться в безпечному для нього місці за допомогою функції Гео-огорожу. Просто встановіть безпечне місце для дитини на карті, наприклад школа, двір і т. д., і якщо Ваш малюк його покине – Ви відразу ж отримаєте повідомлення на телефон і координати місцезнаходження дитини.
Наш магазин продає тільки оригінальні годинник, куплені безпосередньо у виробника, та володіють усіма необхідними сертифікатами, що гарантує їх високу якість.
Наші переваги:
Гарантія 1 рік
Сім картка в подарунок
Безкоштовна налаштування годинок
Безкоштовна доставка
Детальніше про годинник на нашому сайті та за контактами вказаними в оголошенні.

КИЇВ, ВУЛ. СТАРОВОКЗАЛЬНА, 23, ОФІС 313

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)