Оптика якісніх бредів
Оптика якісніх бредів
Оптика якісніх бредів
Оптика якісніх бредів
Оптика якісніх бредів
Оптика якісніх бредів

Номер оголошення 227274

Опис

Настала сама спекотна і сама сонячна пора року – літо. Але в теж час це період, коли сонячні промені особливо активні і шкідливі для наших очей. І тоді їм особливо необхідна захист від ультрафіолетового випромінювання, а саме – сонцезахисні окуляри. Але не варто забувати, що сонцезахисні окуляри-це невід'ємний аксесуар в будь-який час року. У нашому Салоні оптики на Лепсе Ви знайдете широкий вибір сонцезахисних окулярів на будь-який смак, будь-якої форми і матеріалу.

Дитячі сонцезахисні окуляри, які забезпечують 100% захист очей вашу дитину від ультрафіолету і забруднень навколишнього середовища. Ми пропонуємо поляризаційні дитячі сонцезахисні окуляри з захистом від сонячних відблисків таких виробників як: KoolKids, Graffito, Polarized, HELLO KITTY, Disney. Всі окуляри підходять для дітей від 2,5 до 7 років.

В будь-якому віці наші очі дуже чутливі до всіх впливів навколишнього середовища. В Оптиці на Лепсе широкий асортимент сонцезахисних окулярів і для дорослих. Ви зможете підібрати собі окуляри від таких відомих брендів - GUESS, Viewpoint, Sunderson, Best, Mario Rossi, Benetton, SKECHERS, Ray-Ban, PROVISION, Polaroid, RICO MIRADO, GF FERRE, BOGUANG, GANT. Це стильний дизайн, висока якість і надійний захист.

Виробники гарантують 100% UVA, UVB і UVC захист від шкідливих сонячних променів.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)