Краплі для чоловіків підвищення потенції Молот Тора

Номер оголошення 193268

Опис

Краплі Молот Тора– ефективне сильнодіючий препарат (БАД), що має довгостроковий ефект. Створений цей препарат на основі стародавнього рецепту могутніх і сильних вікінгів, слава про які гриміла по всій планеті. Було проведено величезну кількість різноманітних випробувань цих крапель чоловічої могутності, десятки тисяч чоловіків підтвердили його якість і ефективність.

Приймати Молот Тора потрібно по 3-5 крапель до досягнення бажаного ефекту (тобто протягом 5-14 днів), перший ефект вже на 5 день. Після закінчення курсу потрібно зробити невелику перерву на стільки ж днів, скільки препарат застосовувався, після чого потрібне повторення прийому. Другий курс потрібен для закріплення результату і його пролонгації (збільшення тривалості дії).

Протягом декількох років учені всього світу розробляли препарати, які здатні продовжити статеву активність чоловіків. Природне здоров'я і інстинкти людини – це найскладніша галузь, поетом так важко винайти унікальний засіб, що підходить для сильної половини людства. Одне з таких винаходів – краплі «Молот Тора». Це безпечне ліки, яке здатне відновити потенцію.

Проблема чоловічої потенції – дуже поширена і займає лідируючу позицію серед чоловічих захворювань. Як тільки ви пройдете курс лікування даним препаратом, ви зможете переконатися у хибності думок, що краплі молот тора це обман. Позитивний вплив природного препарату позначиться не тільки на вашій активності та здатності задовольнити партнерку, але і загальному самопочутті. Приймаючи це ліки, ви забудете про свої проблеми і будете чути тільки компліменти в свою адресу.

В процесі лікування кожен чоловік відчує себе більш впевненим і зможе подарувати своїй другій половинці незабутній секс. «Молот Тора» користується великою популярність і дуже поширений, оскільки лише з його допомогою можна позбутися від самих інтимних недуг без хімічного впливу.

Краплі молот тора склад

Натуральні компоненти, з яких виготовлений препарат, активно впливають на природний фонд чоловіки. Природні компоненти у поєднанні здатні підвищити рівень тестостерону в організмі. Під впливом «Молота Тора» ерекція стає стійкою. Від таких змін в організмі партнера будь-яка жінка буде відчувати лише задоволення.

До складу крапель входять:

1. Витяжка з литоринов. Цей компонент сприяє активному виробленню тестостерону;
2. Екстракт моху. Цей природний елемент дуже важко дістати, оскільки росте він в Норвегії. Мох регулює кровообіг у статевих органах;
3. Печінка морського риса: збагачує організм цинком. Недостатність цього мікроелементу призводить до зниження лібідо у чоловіків. Тому, вкрай важливо дбати про відповідний рівень цинку.
4. Екстракт антарктичного криля: сприяє активному засвоєнню важливих вітамінів для чоловічої потенції.
Склад препарату абсолютно нешкідливий, тому є унікальним і не має протипоказань.

Краплі молот тора як застосовувати

Для того, щоб забути про труднощі в ліжку, необхідно приймати краплі курсом від п'яти до п'ятнадцяти днів щодня. Після такого регулярного прийому варто зробити паузу на таку ж кількість днів. Після, можна заново вживати краплі «Молот Тора». Для позитивного ефекту приймайте від 3 до 5 крапель в день. Препарат не викликає залежності і сумісний з іншими ліками, алкоголем.

Кому призначають краплі молот тора

Природні ліки призначають чоловікам, які відчувають себе невпевненими в ліжку і мають ряд інтимних проблем. До їх числа відносяться:
1. Імпотенція;
2. Слабка ерекція, непостійна;
3. Погіршення якості сперми;
4. Передчасне задоволення.

Наш сайт: тут

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)