Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів
Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів
Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів
Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів
Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів
Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс мінералів

Номер оголошення 123883

Опис

Алкамикс pH-баланс Форте - комплекс з 6-ти життєво важливих мінералів для нормалізації кислотно-лужного балансу — основа здоров'я людини!

Кожен день організм будь-якої людини, що проживає в сучасних умовах піддається стресу, як фізичного, так і емоційного (куріння, вихлопні гази, неякісне харчування, малорухливий спосіб життя тощо) І часто кожен з нас відчуває занепад сил, втома, дратівливість, болі в суглобах і кістках, проблеми травлення, печія, алергія, проблеми із зайвою вагою. Однією з причин цього може бути порушення кислотно-лужної рівноваги (рН) в організмі, який відповідає за імунну систему, серцево-судинну, травну систему, а також за опорно-руховий апарат. І тому важливо надавати організму підтримку в належному рівні pH-баланс!

Самий простий і доступний спосіб зробити швидке кислотно-лужну рівновагу — це доповнювати свій раціон натуральної добавкою до їжі. І в цьому випадку нам на допомогу пропонується комплекс з 6-ти життєво важливих мінералів Алкамикс pH Форте.

Алкамикс pH-баланс Форте: заповнює буферні речовини в організмі, завдяки

чому природним чином відновлюється здоровий кислотно-лужний баланс. Препарат перешкоджає втраті білка і кальцію, пов'язаної з неправильним харчуванням, запобігає зниження щільності кісток, не допускає розвиток остеопорозу,

захищає тканини організму від руйнування кислотами. Алкамикс pH-баланс Форте компенсує негативний вплив незбалансованого харчування та стресів і поповнює дефіцит важливих мінералів: калію, кальцію, магнію і цинку.

Склад: бікарбонат натрію (200 мг), бікарбонат калію (80 мг), карбонат кальцію (200 мг), карбонат магнію (120 мг), фосфат натрію (20 мг), сульфат цинку (1 мг).

Застосування і дозування: дорослим приймати по 1-2 капсули 3 рази в день під час

їжі.

Рекомендований курс прийому: 2-8 тижнів

Термін придатності: 24 місяці

Упаковка містить 30 капсул

Виробник: ТОВ «ВІВО-АКТИВ», Україна

Подбайте про себе вже сьогодні, придбати комплекс мінералів Алкамикс pH Форте ви можете зателефонувавши нам по телефону або зробити замовлення на сайті www.alkamix.com

А також ми є в соціальних мережах Фейсбук www.facebook.com/alkamix.ukraine

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)