Ліки від епілепсії Осполот 200мг 50таб. (Ospolot)

Номер оголошення 173033

Опис

Пропонуємо один з найефективніших антиконвульсивных препаратів, розроблений німецькими фармацевтами – таблетки Осполот (головне діюча речовина Сультиам). Ліки від епілепсії Осполот дозволяє значно зменшити кількість нападів при генералізованої та парціальної судомної епілепсії. Осполот (Ospolot) 200 мг порівняно з іншими препаратами (карбамазепін, окскарбазепін та вальпроєва кислота) більш ефективний і набагато рідше надає небажані ефекти. Осполот (сультиам) - єдиний з протисудомних препаратів, які нормалізують ЕЕГ при формах на епілепсію. Осполот може бути використаний і при інших видах парціальної епілепсії, у якості препарату додаткової терапії. Відмінні результати цей препарат дає при лікуванні доброякісної роландической епілепсії, яка характеризується частими короткими нічними нападами. Осполот 200мг призначається і дозується у суворій відповідності з лікарем, після попереднього належного обстеження. Ви можете купити ліки від епілепсії Осполот з доставкою по Україні. На Осполот 200мг ціна у нас нижче, ніж в аптеці. www.лекарства.in.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)