Оренда екскаватора Київ. Екскаватор JCB Київ. Послуги екскаватора

Номер оголошення 194840

Опис

Оренда екскаватора JCB 0675012805.

Наша компанія надає послуги - оренда екскаватора JCB по Києву та Київській області.

Оренда екскаватора JCB, Атлас. Екскаватори на колісному ходу відрізняються мобільністю і маневреністю. Такий тип екскаваторів вигідний тим, що він може самостійно пересуватися в межах міста. величезна частка земляних робіт становить приблизно чверть від усього обсягу будівельних процесів. Риття котлованів, траншей, поглиблення фундаменту підсипання і інші завдання, пов'язані з копанням, не обходяться без такої послуги, як послуги екскаватора JCB Київ. З допомогою екскаватора також проводиться виїмка не тільки грунту, але і скельних і гірських порід, навантаження сміття бетонного бою, корчування пнів. Проведення робіт з грунтом на об'єкті замовника проводиться досвідченими операторами на сучасній техніці. Звертайтеся до нас і ми надамо Вам в оренду екскаватор з оператором-професіоналом. А так само послуги гідромолота.

Наша компанія надає не тільки екскаватори але і інші види механізмів. Оренда авто-кранів 10т.-28т. , оренда авто-вишок 17м.-28м., оренда самоскидів 10т.- 30т. оренда бульдозер дт-75. Т-130. Т-170. Спил дерев. Видалення пнів, Кронування, обрізка гілок. вивезення гілок. Комплексна чистка територій. Послуги вантажників, різноробочих.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)