NTime

Номер оголошення 213894

Опис

Транспортно-логістична компанія NTime є однією з лідируючих в сфері надійної доставки будь-яких вантажів по території України і здійснює вигідні міжнародні вантажоперевезення https://ntime.com.ua. Для повноцінної швидкого транспортування товарів можна скористатися автотранспортом, морським, авіаційним транспортом або декількома відразу – мультимодальні.

Фахівці компанії надають послуги з відповідального зберігання, надання складів в оренду, доставку товарів по магазинам, супермаркетам, перевезення негабаритних, небезпечних виробів, митне оформлення, логістику складів, транспорту і багато іншого. Гарантовано виконують якісну і своєчасну доставку вантажів.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)