Ремонт електрики

Номер оголошення 156681

Опис

Електрика від А до Я, від заміни розетки до повної заміни електричної проводки. Ми працюємо в такому форматі, гроші на перед не беремо (крім витратних матеріалів), Ви оплачуєте тільки тоді, коли все перевірено! Електромонтажні роботи діляться на два етапи: перший етап називається «чорнові роботи» - це штроблення під провід з укладанням дроти, отвори для подразетников з їх встановленням, «розпаювання» распред. Коробок і встановлення щитової з автоматами і підключенням всіх електричних ліній або ланцюгів. «Чистова робота» це монтаж світильників, розеток, вимикачів та іншого обладнання в самому завершенні ремонту. Всі распред. коробки і будь-які з'єднання ми паяємо, всі дроти, які йдуть не до стіни прокладаємо тільки в «гофрорукаві», провід тільки «моноліт» термін експлуатації набагато довше, ніж улюбого іншого проводу, всі інші типи проводів, наприклад як ШВВП, зроблені для подовжувачів! РОБИМО ПРАКТИЧНО БЕЗ ПИЛУ І БЕЗ ШУМУ, ТОБТО НЕОБХІДНИЙ ІНСТРУМЕНТ! Гарантія на свої роботи в письмовому вигляді, Кияни! Ціни прийнятні і завжди можна домовитися!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)