Сиделка с проживанием

Номер оголошення 128323

Опис

Терпляча і розуміюча доглядальниця Тетяна Іванівна, 53 роки. Досвід роботи в психо-неврологічної лікарні-5 років. Досвід роботи в сім'ї-1 рік. Величезне бажання працювати з літніми людьми. Повний догляд за літніми людьми. Проведення гігієнічних процедур. Щоденний і контроль виконання приписів лікаря, а також артеріального тиску. Дотримання режиму прийому лікарських препаратів. Прибирання квартири, прання, покупка продуктів і засобів першої необхідності. Виконання мед маніпуляцій: в/м ін'єкції, перев'язки, обробка пролежнів, профілактичний масаж. Приготування їжі (хороші кулінарні здібності) і при необхідності годування. Прибирання квартири, покупка продуктів і засобів першої необхідності, супровід під час прогулянок. Спілкування і підтримка морального стану підопічних. Бажаний графік роботи - повна занятість з проживанням. Оплата від 200 грн./добу. Тел. 0673355979 Агентство ( дуже лояльні умови співпраці)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)