Олександр Король - автор книг по духовному розвитку

Номер оголошення 232313

Опис

Олександр Король - письменник, філософ сучасності, автор книг на тему саморозвитку. Допомагає людям позбутися від проблем у житті, знайти в ній своє місце, знайти гармонію і радість, завдяки тверезому і правильного погляду на світ. АК - це особистість, діяльність якої не можна описати одним, або декількома визначеннями, оскільки це буде лише частково відображати те, ким насправді є ця людина. Це навіть не зовсім людина, у звичному для нас розумінні цього слова, скоріше - Людина нового світу. З різних джерел ви можете побачити, що це дитина - індиго, особистісний тренер, психолог, езотерик, екстрасенс, ясновидець і т. д.

Також АК є автором безлічі технік з управління уваги, зміни сприйняття, і підвищенню усвідомленості, якими ділиться на своїх конференціях, у відеозаписах, а з недавнього часу-новому форматі спілкування - « Інтелектуальному клубі».

АК стверджує, що немає нічого простіше заробітку грошей. Варто лише змінити себе зсередини, як це одразу ж відобразиться на всьому вашому матеріальному оточенні, в тому числі і фінансовий.

У 2008 році написав свою 1ю книгу під назвою «Відповідь», яка створена на основі щоденникових записів Олександра, і розповідає про його дивовижну історію з моменту, коли він вперше пережив незвичайний досвід екзистенціального характеру. Після публікації книги, багато просили все більше і більше інформації, і в 2010 році АК записує відео з детальним розбором інформації з книги, і розповідає про свої погляди на життя. З того моменту набуває популярність в більше широких колах.

На даний момент АК їздить по різних країнах, спілкується з різними верствами суспільства, проводить експерименти, донині пише книги, навчає людей, займається активним поширенням інформацію, щоб донести свої знання до широких мас.

З книгами АК та іншою інформацією ви можете ознайомитися на сайті akinformation.com .

А також на його сторінці ВК: https://vk.com/bible

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)