Раннє лікування заїкання за методом доктора Чиянова

Номер оголошення 132227

Опис

Перші ознаки заїкання з'являються починаючи з 2 - 3 років. Це може бути прискорена мова, що поєднується з запинками, а також моменти, коли дитина не може вимовляти слова або з великим зусиллям намагається видавити з себе, часто діти при цьому прикривають рот долонькою. Неоказанная воврремя допомогу призводить до невротизації та розвитку депресивних станів, що сильно впливає на формування характеру, роблячи його збитковим і нерішучим. Утруднення в мові призводить до частого відмови дитини від спілкування, яке так необхідно в його віці для розвитку розумових здібностей і навичок соціального спілкування серед однолітків.

Доктор Чиянов Віктор Федорович створив високоефективний метод лікування заїкання для таких маленьких пацієнтів. Завдяки його методу вже зараз можливо повне лікування заїкання починаючи з 2-річного віку. Після лікування заїкання повністю зникає і дитина стає повноцінним у спілкуванні протягом багатьох років життя забуваючи, що колись страждав від заїкання.

Можливе запрошення доктора в своє місто чи терапія по скайпу. Skype: osenin-1

http://www.chiyanov.com/news/zaikanie http:/goo.gl/DV9ho7

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)