Психотерапевта по скайпу для всіх міст

Номер оголошення 99961

Опис

Доброго дня!

Мене звуть Ірина. Я дипломований психолог, сертифікований гештальт-терапевт. Навчалася в Московському інституті гештальт-терапії і консультування (МИГТиК), з 2013 р. навчаюся ст. Institut Francais de Gestalt-therapie (кер. Ж.-М. Робін), збагачуючи свою практику новими методами і практиками. Веду індивідуальний прийом з 2010 року. Я чутливий і дбайливий терапевт. Моя професійна сила полягає не тільки в знаннях теорії, але і в моїй цілісності і умінні самої повноцінно жити. Від своєї роботи я отримую колосальне задоволення, особливо коли бачу, як людина змінюється, як його життя наповнюється ЖИТТЯМ.

Буду корисна при вирішенні наступних питань:

1.Робота з конфліктами:

-міжособистісні конфлікти (кризи в сім'ї, неможливість домовитися,скандали і емоційні вибухи, прояснення кордонів і відповідальності та ін);

-внутрішньоособистісні конфлікти (конфлікт мотивів, почуттів, потреб, інтересів і поведінки в одного і того ж людини).

2.Особистісні проблеми:

-низька самооцінка (знецінення себе, проблеми у спілкуванні,невпевненість в собі, закомплексованість);

- робота зі страхами ( нав'язливі страхи, панічні атаки, страхи після життєвих подій та ін);

-агресивність (часта дратівливість, необґрунтовані напади люті та ін); -втрата смаку життя (апатія, депресія, відсутність бажань і інтересів, відчуття внутрішньої порожнечі, втрата сенсу життя).

3. Робота з дітьми та підлітками (вікові кризи, замкнутість, тривожність, агресивність дитини та ін)

4.Труднощі в міжперсональних стосунків ( зрада, сексуальні проблеми, почуття самотності, відсутність відносин, проблема довіри та близькості).

5. Робота з залежностями:

-емоційна ( знаходження у відносинах, де наявне психологічне, фізичне або сексуальне насильство, неможливість розірвати болючі, безрадісні відносини, втрата свого "Я" поряд з партнером, нездатність виражати свої почуття і позначати межі, неможливість попросити про те, чого Ви хочете і ін);

-харчова (проблеми з самоконтролем щодо їжі, постійні думки про їжу, переїдання і зайва вага, голодування, нервова булімія). 6.Робота зі сновидіннями ( розшифровка тієї інформації, яку несе сон, робота зі снами, які неодноразово повторюються і викликають занепокоєння).

7.Психологічні травми (переживання загибель близьких, аборт, дитячі травми, розлучення та ін)

8. Психосоматичні розлади ( мігрень, хронічні захворювання, алергія та ін)

Моя терапевтична практика стала багатшою на роботу з клієнтами в скайпі, особливо з тими, у кого є проблеми з соромом, сексуальним насильством, сексуальними розладами та панічними атаками, а також з тими, у кого є страх зміни та імміграції. Запис через e-mail irena86@i.ua або скайп iren.romanenkova1986

Сеанс по скайпу для всіх міст -250 грн, очна сесія-350 грн. ( тільки для Дніпропетровська та Києва)

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)