Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон
Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон
Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон
Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон
Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон
Ексклюзивна косметологія Світлани Завізіон

Номер оголошення 194575

Опис

Професійний косметолог з медичною освітою. Досвід роботи в косметології понад 28 років. Постійний розвиток і підвищення кваліфікації. Участь у міжнародних професійних конференціях, авторських методичних семінарах.

різноманітний асортименти послуг;

ексклюзивні авторські методики;

індивідуальний підхід до кожного клієнта;

якісна робота;

використання космецевтики провідних світових брендів;

комфортабельний кабінет;

доступні ціни.

ПЕРЕЛІК ПРОПОНОВАНИХ ПОСЛУГ

Чищення шкіри обличчя й спини: механічне, ультразвукове та комбіноване.

Воскова депіляція.

Пілінги кислотні й рослинні (лікувальні, омолоджувальні).

Корекція вугрових висипань у підлітків і дорослих. Робота з плямами і рубцями постакне. Альтернатива ретиноїдам.

Процедури з догляду за шкірою обличчя, шиї, декольте і рук. Профілактика старіння шкіри. Робота зі зморшками, деформацією овалу обличчя, пігментацією.

Масажі обличчя (авторські методики).

Мезотерапія (обличчя, тіло).

Біоревіталізація.

Апаратна косметологія (мікрострум, дарсонваль, УЗ-пілінг, фонофорез, порація - мезотерапія без голки).

Барофорез (НОВИНКА) - містить у собі аквапілінг із подальшим вуальним напилюванням і заглибленням за допомогою струменю кисню в шкіру обличчя спеціальної пептидної сироватки. Процедура дає розгладження зморшок, ущільнення шкіри, поліпшення її текстури, зволоження, живлення, посвітління, ліфтинг, зменшення набряків і темних кіл під очима, поліпшення мікроциркуляції, здоровий блиск. Комфортна, безболісна, є альтернативою традиційній мезотерапії. Особливо рекомендується тим, кому протипоказана ін'єкційна й апаратна мезотерапія. Найбільш приємна процедура в літню пору. Виконується курсово.

Колагенотерапія - використовується натуральний (98 %) повністю засвоюваний трансдермальний колаген із прісноводної риби. Ідеально підходить під структуру шкіри людини. Поповнює недолік колагену, надає шкірі всі необхідні речовини. Глибоко зволожує і поліпшує підтяжку шкіри, зміцнює її захисну систему й каркас, розгладжує зморшки, освітлює пігментацію. Виконується курсово.

Для домашнього догляду пропонуються креми для обличчя, тіла, рук (живлять, зволожують, зміцнюють нігті), спрей для волосся (живить, ущільнює, робить еластичним, прискорює ріст). Мазь для лікування псоріазу і екземи (її унікальна запатентована композиція впливає безпосередньо на причину псоріазу і екземи, відновлюючи належний стан шкіри). Дає помітний клінічний ефект. Капсули (харчові) з натурального активного колагену, скомпонованого з якісної екологічної сировини – риб'ячої шкіри. За одночасного застосування із зовнішніми продуктами має сильніший омолоджувальний ефект.

Інноваційна ферментативна терапія застосовується при набряклості, в’ялості, застійних явищах, вікових змінах, схильності до акне, пігментації, тьмяному кольорі обличчя. Має антиоксидантний, ліфтінговий і протизапальний ефект, себорегулювальну, регенераційну і зволожувальну дію. Виконується курсово. Препарати підбираються залежно від проблем шкіри.

Корекція ліполітиками локальних жирових відкладень («друге підборіддя», «вушка» на стегнах і т.д.). Не для загального схуднення!

Карбокситерапія СО2 (не апаратна). Сприяє зменшенню проявів фотостаріння, має ліфтинг-ефект, поліпшує фізіологічний стан шкіри, виводить із неї токсини, підвищує тургор і вироблення колагену, еластину, зменшує рубці постакне, явища куперозу (судинної сітки) і пігментацію, має дренажний ефект, сприяє усуненню набряклості. Виконується курсово або одноразово.

Також пропонується ЕКСКЛЮЗИВНА НАТУРАЛЬНА КОСМЕТИКА на травах, виготовлена за рецептурою, розробленою вченими-медиками й біологами на базі накопичених знань народних травників і стародавніх рецептів. Косметика не містить хімічних консервантів, барвників, стабілізаторів і т.д. Не викликає звикання й алергії. Працює із процесом зів'янення шкіри, вугровими висипаннями, плямами. Живі маски й креми живлять, зволожують, регенерують, поповнюють вітамінами й мікроелементами, знімають подразнення, сухість, нормалізують роботу сальних залоз, омолоджують. Діє відповідно до індивідуальних потребам Вашої шкіри.

Не зволікайте, дзвоніть просто зараз!

Робочий час: понеділок – п'ятниця з 9.00 до 21.00, субота з 9.00 до 17.00.

Вихідні: середа й неділя.

Адреса: м. Київ, вул. Кулібіна, 4/2. Метро «Нивки». Вихід на проспект Перемоги, до пожежної частини. Вхід з вул. Стрийської.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)