РИСОВА мука - ЗАСТОСУВАННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАЙОНЕЗІВ

Номер оголошення 125573

Опис

РИСОВА мука - ЗАСТОСУВАННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАЙОНЕЗІВ, КЕТЧУПІВ, СОУСІВ

Рисове борошно застосовується як нативний крохмаль при виготовленні низькожирних майонезів та соусів, в яких міститься додаткова кількість води та її необхідно зв'язати, щоб зберегти структуру та консинстенцію майонезу.
За лабораторними даними стійкість майонезу з вмістом жиру близько 30 – 40%, у яких використано рисове борошно, становить 90%. Рисове борошно не має обмежень щодо гранично допустимої концентрації (ГДК) або ЛД50, оскільки є абсолютно натуральним продуктом, який не пройшов жодної хімічної обробки.

Структуровані соуси рисовим борошном немає крохмалистого присмаку, в майонезі, приготовленому з допомогою рисового борошна, проявляються всі нюанси смаку інших компонентів. Рисова мука не містить рослинні білки-глютени і є дієтичним продуктом. Тому майонезу, соуси та кетчупи, приготовлені із застосуванням рисового борошна, відносяться до дієтичних продуктів.

Натуральне рисове борошно має високу здатність до зв'язування вологи здатністю і при виробництві кетчупів застосовується як ефективний загусник, що запобігає розшарування. Рисова мука вноситься в стадії приготування дисперсної системи при інтенсивному перемішуванні.

Рисове борошно може успішно замінювати модифіковані крохмалі в нежирних соусах та кетчупах. При заварюванні рисової муки виходить густа, нейтральна за смаком маса (соус), з якою добре поєднуються різні харчові компоненти (м'ясо, гриби, спеції та ін.). Продукти, що містяться в своєму складі, рисовий соус добре зберігаються, що дозволяє знизити кількість доданого для консервації виробу оцту. Таким чином, у зв'язку з перерахованими властивостями можна виготовити великий асортимент соусів до дієтичних та дитячих страв. При застосуванні рисової муки обсяг кінцевого продукту зростає. При цьому в загальній структурі кінцевого продукту немає крохмалистого смаку та зміни інших компонентів.

Ціна на натуральне рисове борошно значно нижча за ціну модифікованого крохмалю. На відміну від модифікованих добавок, рисова мука є природним продуктом і займає перше місце серед інших видів злакового борошна біологічно цінністю білка та вмістом високоякісного крохмалю.

Готові до співпраці із заінтересованими особами.

Омецінський Вадим

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: ometsinski
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)