Сайт візитка Київ

Номер оголошення 185331

Опис

Скільки може коштувати сайт візитка

Сайти візитки – то без чого складно обійтися, як великий, так і маленької компанії. Вони допомагають досить швидко розповісти про себе своїм партнерам, потенційним покупцям, постійним та новим клієнтам. Серед ресурсів у віртуальній мережі візиток більшість. Вся справа в тому, що сайт візитка в Києві або в будь-якому іншому місті нашої країни коштує недорого, тому що він володіє мінімальною функціональністю.

Наша компанія Sd-Studio готова розробити його для вас на професійному рівні. При зверненні до нас, вам буде надано безліч різноманітних шаблонів, серед яких ви повинні будете вибрати той, що максимально підійде вам. При вашому бажанні всі ескізи можуть бути допрацьовані або видозмінені повністю. Ми йдемо назустріч клієнтам, тому виконуємо всі їх вимоги. Будь-які дизайнерські рішення будуть узгоджені з вами. Також наші фахівці гарантують вам здачу роботи в строго обумовлені терміни, надання можливостей удосконалювати свою сторінку власноруч незалежно від того, чим займається ваша компанія. Завдяки нам ваш сайт візитка буде наповнений тільки корисною інформацією, включаючи розділи з каталогами, новинами, унікальними текстами. Ми гарантуємо вам, ви не пошкодуєте про витрачені гроші, про те, що звернулися до нас

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)