Ремонт Apple в Києві

Номер оголошення 145839

Опис

Сервісний центр по ремонту техніки Apple виробляє якісний ремонт! Надаємо гарантію на виконані роботи! Ремонтуємо в найкоротші терміни! i7phone - Ремонт Apple в Києві (iPhone, iPad, Mac).Основні послуги для Mac: Діагностика MacBook Pro, Перенесення даних MacBook Pro, Рихтування корпусу на MacBook Pro, Встановлення Mac OS X на MacBook

Pro, Заміна скла на MacBook Pro, Заміна жорсткого диска на MacBook Pro, Ремонт роз'єму зарядки MacBook Pro, Відновлення відеокарти на MacBook Pro, Заміна wi-fi модуля на MacBook Pro, Заміна оперативної пам'яті на MacBook Pro, Заміна тачпада на MacBook Pro, Заміна CD-приводу на MacBook Pro, Заміна CD-приводу на SSD або HDD (optibay)MacBook Pro, Заміна батареї на MacBook Pro, Заміна рк матриці на MacBook Pro, Заміна клавіатури на MacBook Pro, Заміна проводу на зарядці MacBook Pro, Заміна екрану в зборі на MacBook Pro, Профілактика MacBook Pro, Чистка після

попадання вологи в MacBook Pro, Заміна відеочіпа на MacBook Pro, Заміна кулера MacBook Pro, Зміна динаміка на MacBook Pro i7phone.com.ua ремонт apple, ремонт macbook, ремонт макбук, ремонт imac.

http://i7phone.com.ua/remont-mac

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)