Підтримка сайту

Номер оголошення 185338

Опис

Вебсайтів без підтримки ніяк не обійтися

Будь, створений ресурс до віртуальної мережі і успішно запущений в роботу, повинен періодично розвиватися і оновлюватися. Актуальність контенту на сайті вважається запорукою відвідуваність цього порталу. Якщо ви хочете, щоб число покупців постійно зростала, значить, вам потрібна підтримка сайту. Її готові надати вам ми, компанія Sd-Studio.

Фахівці нашої фірми, по вашому запиту, будуть постійно адмініструвати ваші сторінки. Ми за помірну оплату пропонуємо вам постійний супровід, як у технічному, так і в текстовому плані. Також у нашій компанії під цими послугами мається на увазі відстежування термінів доменів, того, як працює хостинг. Багато що інше наші фахівці будуть тримати під контролем. Звертаючись до нас, вам не доведеться вводити у своїй компанії ще одну штатну одиницю і наймати адміністратора. Ми самі буде відслідковувати всі нововведення, обслуговувати, наповнювати контентом ваш портал. При цьому нам, вам доведеться заплатити значно менше, ніж адміністратору за весь місяць роботи.

Ми гарантуємо вам підтримувати працездатність вашого ресурсу на високому рівні. Завдяки нам він завжди буде в Топі і на очах у потенційних покупців.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)