Пошиття та Ремонт одягу на дому Київ, Бортничі

Номер оголошення 216223

Опис

Індивідуальне пошиття жіночого, чоловічого і дитячого одягу за доступними цінами. Ремонт та реставрація одягу будь-якої складності. Підходжу до кожного замовлення творчо, пошиття вашого замовлення по фото моделі або створення нового ескізу моделі, також виконую переробки старого одягу на нову модну. Ремонт одягу виконую якісно і надійно, що ваша улюблена кофточка прослужить ще 10 років, працюю з будь-якими тканинами крім шкіри, шовку, хутра. Пошиття одягу від 70грв. до 2000грв. вказані ціни тільки за роботу пошиття, тканина купує замовник. Ремонт одягу від 30грв. до 500грв. вказані ціни тільки за роботу ремонту, блискавку,гудзики або інші матеріали купує замовник. Зробити замовлення і можете задати питання по вказаному телефону.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)